Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen journalisten

Wil je meewerken aan een artikel/ andere media-uiting en jouw visie/opinie geven?

Ja, dat doe ik graag. Ik vind het erg leuk mijn vak als life coach te combineren met mijn communicatieachtergrond en zo tot een interessant, inspirerend artikel of andere uiting te komen. Onderwerpen waar je me bijvoorbeeld voor kunt benaderen: burn-out, hoogsensitiviteit, zelfcompassie en verbindend communiceren. In het algemeen sta ik open voor onderwerpen die gaan over persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Op deze pagina vind je een overzicht van eerdere samenwerkingen.

Kan je me in contact brengen met (één van) jouw clienten?

Nee, dat is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen ondernemers en bedrijven

Mag ik mijn product of dienst aan je voorleggen?

Telefonische acquisitie stel ik niet op prijs. Ik sta dan ook in het bel-me-niet register. E-mails met voorstellen beantwoord ik meestal niet omdat ik andere zaken prioriteit geef. Mocht ik interesse hebben in een bepaald product of dienst, dan zoek ik zelf naar het bedrijf waar ik het beste gevoel bij heb.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Op dit moment vind ik het heel fijn om volledig m’n eigen gang te gaan. Dat gezegd hebbende: samenwerken kan natuurlijk heel leuk en inspirerend zijn. Dus: wie weet in de toekomst!

Veelgestelde vragen startende coaches

Mag ik je wat vragen stellen over jouw coachopleiding?

Ik begrijp goed dat je graag hoort hoe een afgestudeerde coach de opleiding heeft ervaren. Of ik daarover met je in gesprek ga is afhankelijk van mijn agenda en van het aantal mensen dat dezelfde vraag stelt. Soms ben ik wel even klaar met vertellen over mijn opleiding en geef ik graag de beurt aan een andere coach 😉 Los hiervan is het goed te beseffen dat ik mijn coachopleiding in 2013 heb afgerond en ik niet weet in hoeverre het lesprogramma/ de aanpak sindsdien is aangepast. Kortom: voel je vrij om me te benaderen, maar het kan zijn dat ik om bovenstaande redenen even pas.

Mag ik je vragen stellen over het opstarten van je eigen coachpraktijk?

Het opstarten van je eigen coachpraktijk is een uniek proces. Ik geloof sterk in het vinden van je eigen weg en niet in het uitgaan van ervaringen van anderen. Ik ben om deze reden terughoudend met het delen van informatie over mijn start als coach. Daarnaast zie ik het als kostbare bedrijfsinformatie en het voelt voor mij niet goed dit zomaar weg te geven. Vragen over hoe ik aan mijn clienten kom en of ik rond kom van het coachen beantwoord ik sowieso niet. Wat ik je kan aanraden is om gebruik te maken van de informatie die de KvK starters aanbiedt. Ik heb er veel aan gehad. Veel succes gewenst!