Over Jojanneke

Mijn naam is Jojanneke Koedam (1981) en ik ben intuïtief life coach en oprichter van Hart & Ziel Coaching: de plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Het is mijn missie jou te helpen bij een lievere kijk op jezelf. Zelfcompassie is mijn belangrijkste pijler, omdat alles begint met het voelen dat jij er mag zijn, gewoon zoals je bent. Van weten wat je wilt (en wat niet) en daarnaar handelen, fijne relaties, in je kracht staan tot zelfverwezenlijking.

Coaching

Ik heb mijn coachpraktijk opgericht in 2013. Mensen vragen me vaak hoe ik erbij ben gekomen om coach te worden. Mijn antwoord is dat daar heel wat aan vooraf is gegaan. Een burn-out op jonge leeftijd die me aan het denken zette, een succesvolle en fijne loopbaan waarin ik desondanks toch voldoening miste én een groeiend gevoel dat er meer in mij zat. Het heeft veel tijd en soulsearching gevraagd om van twijfel en niet weten te komen bij helderheid en een richting. Uiteindelijk was het eigenlijk heel simpel: ik ging doen wat ik allang kon en deed. Namelijk met mijn fijngevoelige antennes, wijsheid en open hart mensen begeleiden op hun pad en de wereld zo een beetje mooier maken.

Intuïtief life coach Jojanneke Koedam van Hart & Ziel Coaching
Intuïtief life coach Jojanneke Koedam bos 2019

Vrije tijd en interesses

Ik woon samen met mijn partner Ruben. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Het strand en de duinen in Den Haag zijn favoriet. Alleen zijn is ook belangrijk voor me. Het stelt me in staat te ontladen en op te laden. Maar ik kan ook enorm genieten van een goed feestje met fijne mensen om me heen. Ik verdiep me graag in onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit. Een bewust en compassievol leven gaat voor mij verder dan mijn eigen, kleine wereld. Daarom houd ik me ook bezig met zaken als duurzaamheid, dierenwelzijn en veganisme.

Mijn eigen ontwikkeling

Ik vind het zowel voor mijzelf als voor mijn bedrijf belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Want natuurlijk heb ik net als iedereen zo mijn ontwikkelpunten en valkuilen. Daarmee aan de slag gaan kan confronterend en vervelend zijn, maar ook empowering en leuk! Zelfkennis en de bewuste keuzes die daaruit kunnen voortvloeien maken het leven in mijn ervaring lichter en waardevoller. Bovendien zorgt elke verdieping in mijn ontwikkeling voor een nieuwe verdieping in mijn coachtrajecten. Daarom laat ik me regelmatig bijscholen, coachen of op andere manieren inspireren.

Opleidingen, trainingen en cursussen

 • 2019   Intuïtie Next Level - Nina Hamburger
 • 2018   Retraite Reis van de heldin - Jet Centeno
 • 2017   Traject Reis van de heldin - Jet Centeno
 • 2016   The Whole Woman Masterclass - Violetta Pleshakova en Dunja Zigic
 • 2016   Workshop Vrouwenlijn - moeder dochter opstellingen - Jet Centeno
 • 2015   Tekenen als interventie - BivT
 • 2014   Body Drum Release - BivT
 • 2014   EFT Practitioner - BivT
 • 2014   Training Voice Dialogue - IMC Mensontwikkeling
 • 2013   Intuïtief Coachen - IMC Mensontwikkeling (geaccrediteerd door de NOBCO)
 • 2012   Life Coaching - NHA

Wil je me volgen? Via mijn inspiratiemail blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe blogs. Je kunt me ook volgen via Instagram, of LinkedIn.

Warme groet,
Jojanneke