Tarieven life coaching

Intakegesprek gratis of 50 euro incl. btw
Prijs per sessie voor particulieren 115 euro incl. btw
Pakket met korting voor particulieren 499 (ipv 575) euro incl. btw
Prijs per sessie voor werkgevers 170 euro excl. btw

Intakegesprek

Het intakegesprek is gratis als je erna voor een coachtraject bij Hart & Ziel Coaching kiest. Het maakt daarbij niet uit uit hoeveel sessies jouw traject bestaat. Toch niet verder met mij? Dan bedragen de kosten 50 euro (incl. btw).

Losse life coaching sessies voor particulieren

Het tarief voor particulieren is 115 euro per losse life coaching sessie (inclusief btw). Je betaalt dus altijd hetzelfde bedrag; er is geen uurtarief. Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van hoe de sessie verloopt. Soms gebeurt er zoveel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is. Soms komt pas wat later in een sessie de kern naar boven drijven.

Korting: life coaching pakket

Voel je dat je wat meer sessies kunt gebruiken? Dan is het life coaching pakket met korting wat voor jou. Je koopt dan in één keer 5 sessies voor de prijs van 499 euro in plaats van 575 euro (prijzen inclusief btw). Het pakket is geldig voor de duur van één jaar, maar de sessies hoeven niet achter elkaar opgemaakt te worden. Sommige mensen vinden het prettig na een aantal maanden nog eens terug te komen voor een opfrissessie. De lengte van een coachtraject kan per persoon verschillen, 5 sessies is een vrij gemiddeld aantal.

Vergoeding door je werkgever

Het is raadzaam bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk, bijvoorbeeld vanuit een opleiding- of coachbudget. Voor werkgevers geldt het zakelijke tarief van 170 euro per coachsessie exclusief btw.

Als je werkgever betaalt betekent dit niet dat ik jouw traject bespreek met je werkgever. We maken van te voren afspraken over evaluatiemomenten en wat daarvan verwacht wordt. Jouw privacy is voor mij altijd leidend. Ik zal dus niks zonder jouw weten en toestemming bespreken met je werkgever.

Loopbaancoaching aftrekbaar

In sommige gevallen zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar bij de Belastingdienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst.

Wat als je graag wilt, maar het niet kunt betalen?

Wil je heel graag door mij gecoacht worden maar kan je dat financieel niet dragen? En is een vergoeding door je werkgever uitgesloten, net als het aftrekken van de kosten? Graag hoor ik dan wat voor jou wel te dragen is. Want alhoewel een coachtraject een positieve investering in jezelf is, is het niet nodig in financiële problemen te komen. Je vindt hier mijn contactgegevens.