In de media

Op deze pagina vind je een overzicht van aandacht in de media en vermeldingen op externe websites. Heb je interesse in een samenwerking en/of bijdrage? Neem dan contact op met Jojanneke Koedam via het contactformulier.

Hart & Ziel Coaching in de media

Happinez

In Happinez nummer 6 van 2018 vertel ik over mijn burn-out. Ik deel mijn ervaring, geleerde lessen en de ontdekking van mijn innerlijke kracht. Ik heb meegewerkt aan de reportage omdat ik belangrijk vind dat het onderwerp burn-out openlijk besproken wordt en graag bijdraag aan het doorbreken van taboes en het wegnemen van vooroordelen. Ook vond ik het tijd voor een positief geluid: een burn-out kan namelijk uiteindelijk positief uitpakken.

Tijdschrift voor Coaching

Naar aanleiding van de artikelen ‘Wat maakt dat je aan jezelf voorbij gaat en uitgeput raakt‘ en ‘Hoe bewaak je je grenzen en voorkom je uitputting‘ heeft Tijdschrift voor Coaching me gevraagd te reageren op een casus. In deze casus is een docente zoekende hoe ze haar energie en grenzen kan bewaken. Je leest haar verhaal en mijn reactie in deze PDF.

AD Haagse Courant

AD Haagse Courant interviewde mij over het initiatief Coaching aan zee (red: dit initiatief is inmiddels tot een einde gekomen). Je leest mijn verhaal in het artikel ‘Luisterend oor bieden op het Zuiderstrand’.  Het is goed om bij het lezen in het achterhoofd te houden dat de nuance van mijn antwoorden wat verloren is gegaan.

Blogartikelen voor andere websites

Ik schrijf regelmatig blogartikelen voor andere websites:

Nieuwetijdskind Magazine
House of Awareness