Jouw geluksmoment in Dossier Geluk

Wat leuk dat je een bijdrage wilt leveren aan Dossier Geluk! Ik ben dit dossier begonnen omdat het me ontzettend leuk lijkt om geluksmomenten te verzamelen. Wie mij al langer volgt, weet dat ik het belangrijk vind dat alles er mag zijn: zowel de fijne, als minder fijne ervaringen en gevoelens. In Dossier Geluk krijgen geluksmomenten een speciaal podium, omdat ook deze momenten het verdienen om verteld en gehoord te worden. Bovendien ben ik gewoonweg nieuwsgierig: wat maakt ons gelukkig? Welke (universele) factoren spelen een rol? Ik denk dat er veel inspiratie, inzichten en glimlachen te halen vallen uit zowel je eigen verhaal, als verhalen van anderen. Spoor dus vooral andere mensen aan ook hun geluksmoment te delen: the more, the merrier.

Welke geluksmomenten worden opgenomen in Dossier Geluk?

Geboortes en bruiloften worden (begrijpelijkerwijs) veelvuldig genoemd als gelukkige dagen, daarom neem ik deze momenten niet op in Dossier Geluk. Verder zijn alle bijdragen met duidelijke geluksfactoren welkom. Probeer dus voor jezelf na te gaan wat nou écht maakte dat je je gelukkig voelde. Was het bijvoorbeeld een gevoel van vrijheid, verbinding, of innerlijke vrede? Het hoeft overigens niet over een recente ervaring te gaan.

Hoe werkt het?

Als ik jouw geluksmoment heb ontvangen via onderstaand formulier, lees ik deze eerst door. Ik kijk dan of de bijdrage aan bovengenoemde voorwaarden voldoet en redigeer de tekst waar nodig taalkundig. Ik streef ernaar je bijdrage binnen een week te plaatsen. Ik geef je desgewenst een seintje als jouw geluksmoment online staat. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. In mijn privacyverklaring lees je wat ik doe om jouw privacy te beschermen.

Jouw bijdrage voor Dossier Geluk

Wil je een seintje als jouw bijdrage gepubliceerd is? Let op: het komt voor dat mijn mails in de spamfolder terecht komen. JaNee