Jouw geluksmoment in Dossier Geluk

Wat leuk dat je een bijdrage wilt leveren aan Dossier Geluk! Ik kijk ernaar uit te lezen wat jou gelukkig maakt. Hieronder vind je nog wat praktische informatie en het formulier voor jouw bijdrage.

Welke geluksmomenten worden opgenomen in Dossier Geluk?

Geboortes en bruiloften worden (begrijpelijkerwijs) veelvuldig genoemd als gelukkige dagen, daarom neem ik deze momenten niet op in Dossier Geluk. Verder zijn alle bijdragen met duidelijke geluksfactoren welkom. Probeer dus voor jezelf na te gaan wat nou ├ęcht maakte dat je je gelukkig voelde. Was het bijvoorbeeld een gevoel van vrijheid, verbinding, of innerlijke vrede? Het hoeft overigens niet over een recente ervaring te gaan.

Hoe werkt het?

Als ik jouw geluksmoment heb ontvangen via onderstaand formulier, lees ik deze eerst door. Ik kijk dan of de bijdrage aan bovengenoemde voorwaarden voldoet en redigeer de tekst waar nodig taalkundig. Ik streef ernaar je bijdrage binnen een week te plaatsen. Ik geef je desgewenst een seintje als jouw geluksmoment online staat. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. In mijn privacyverklaring lees je wat ik doe om jouw privacy te beschermen.

Jouw bijdrage voor Dossier Geluk

Wil je een seintje als jouw bijdrage gepubliceerd is? Let op: het kan zijn dat mijn mailtje in je spamfolder terecht komt. JaNee