Contact

Heb je het gevoel dat je bij Hart & Ziel Coaching op de goede plek bent en ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende intake? Dan kijk ik ernaar uit van je te horen via onderstaand contactformulier. Zodra ik je bericht heb ontvangen, neem ik binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Vanwege de veelheid aan telefoontjes en berichten die niks met mijn werk van doen hebben, heb ik mijn telefoonnummer verwijderd van deze pagina. Uiteraard deel ik mijn nummer van harte met je als je aan de slag wilt bij Hart & Ziel Coaching.

Gaat je vraag over het aanbieden van jouw product of dienst, de coachopleiding die ik heb gevolgd of het opstarten van je eigen coachpraktijk? Dan verzoek ik je vriendelijk de veelgestelde vragen te lezen.

Jojanneke Koedam
Hart & Ziel Coaching
Heesterbuurt, Den Haag
Open op: maandag, woensdag, vrijdag

KvK: 58448802
BTW: NL001854659B96
ABN AMRO: NL37ABNA0457671890

Contactformulier Hart & Ziel Coaching

Deze website en onderstaand formulier is beveiligd met een SSL-verbinding. In de privacyverklaring lees je wat ik nog meer doe om jouw privacy te borgen. 

Wil je (ongeveer) eens in de 3 weken een dosis inspiratie in je mailbox ontvangen? Je kunt je hier inschrijven om mijn blogs te ontvangen.