Aanbod

Het is mijn missie jou te begeleiden in het voelen en omarmen van je essentie en kracht, zodat je je plek in kan nemen en in je kracht kan staan.  Dat doe ik op meerdere manieren: met life coaching, workshops, coachwandelingen aan zee, blogartikelen en e-boeken. Hieronder beschrijf ik kort het aanbod van Hart & Ziel Coaching.

Life coaching

Loop je al langere tijd ergens tegenaan? Is de tijd rijp voor je om een verandering te realiseren? Dan is life coaching misschien wat voor jou. Life coaching is bijvoorbeeld geschikt voor coachvragen omtrent zelfvertrouwen, zelfbeeld, negatieve patronen, intuïtie, zingeving en sensitiviteit. Lees hier hoe life coaching bij Hart & Ziel Coaching werkt. 

Workshop ‘van zelfafwijzing naar zelfliefde’

Ben je het zat jezelf af te wijzen en te bekritiseren? Verlang je ernaar jezelf eindelijk eens te omarmen, gewoon zoals je bent? Deze workshop heb ik speciaal ontwikkeld voor vrouwen die toe zijn aan een boost zelfliefde. We gaan de hele dag aan de slag met allerlei oefeningen. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, handvatten en voornemens. Lees hier meer over de workshop ‘van zelfafwijzing naar zelfliefde’. 

E-book Bij jezelf blijven

Wil je leren om bij jezelf te blijven? In mijn e-book geef ik praktische tips en uitleg. Een handig handvat voor mensen die zo gewend zijn hun antennes op anderen te richten, dat ze zichzelf vergeten. Lees hier meer over het e-book Bij jezelf blijven.

Iets anders?

Ben je geïnteresseerd in mijn werk, maar zoek je qua aanbod net iets anders? Voel je vrij om jouw wens te bespreken, wie weet ontwikkelen we samen een mooie, nieuwe vorm van begeleiding of inspiratie.  Je vindt hier mijn contactformulier.