Workshop zelfliefde

Een workshop speciaal voor vrouwen

Ben je het zat jezelf te bekritiseren en te denken dat je het nooit goed genoeg doet? Ben je eraan toe dit te transformeren en zelfliefde te ervaren? Veel vrouwen zijn er, net als jij, steengoed in zichzelf af te wijzen. En dat is zonde, want het ‘niet goed genoeg’ stemmetje kan je zowel privé als professioneel behoorlijk belemmeren. Want sta maar eens middenin het leven, haal maar eens het beste uit jezelf en stel je maar eens open voor liefde als je vindt dat je niet goed genoeg bent of het niet goed genoeg doet. Daarom geef ik deze workshop ook zo graag: het gaat zoveel verder dan alleen maar je zelfbeeld. Het gaat ook over in je kracht staan, zelfverwezenlijking en liefde in het algemeen. Ben jij eraan toe JA te zeggen tegen jezelf?

 

Workshop van zelfafwijzing naar zelfliefde

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 11 mei 2018
  • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Den Haag, praktijk Hart & Ziel Coaching
  • Bereikbaarheid: goed bereikbaar met het ov, goede gratis parkeergelegenheid
  • ​Investering: 149 euro  (inclusief koffie/thee, lunch met broodjes, snacks en inclusief btw)

Ja, ik ben klaar voor zelfliefde en meld me aan >>

Voor wie is de workshop zelfliefde bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor bewuste vrouwen die al enige stappen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben gezet en klaar zijn voor een volgende stap: het compassievol omarmen van zichzelf. Als je nieuw bent bij Hart & Ziel Coaching vindt vooraf een korte, telefonische intake plaats. Daarin bespreken we onder andere jouw persoonlijke ontwikkeling, behoefte en intentie. We kijken of de workshop hier goed bij aansluit en of jouw intentie past bij de sfeer die ik met de groep wil creëren.

Wat kan je verwachten van de workshop?

De workshop vindt plaats in mijn coachpraktijk. Ik houd de groep klein om een veilige, geborgen sfeer te creëren. We gaan aan de slag met allerlei oefeningen om inzichten op te doen en stappen te zetten naar zelfliefde. De kracht van het werken aan jezelf in groepsverband zit in de (h)erkenning en de compassie die we vaak zo makkelijk wél voor anderen opbrengen. Voor het transformeren van zelfafwijzing in zelfliefde bestaat geen magisch trucje. Het is een proces en deze workshop geeft jou een fijne start waarna je er zelf mee verder kan.

Wat kan je verwachten van mij?

Mijn intentie is om er een inspirerende, inzichtrijke, transformerende maar zeker ook fijne en liefdevolle dag van maken met elkaar. In mijn werk als coach en trainer vind ik het belangrijk mensen het gevoel te geven dat ze gewoon mogen zijn, met alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de workshop geef ik iedereen individuele aandacht en is er ruimte om te delen en onderzoeken wat er in jou leeft. Je kunt hier meer over mij lezen.

Ervaringen van deelnemers

Het was een prachtige dag. Mooie oefeningen, veel nieuwe inzichten opgedaan. Blijft doorwerken, stukje bij beetje 🙂 Jojanneke is een fijne coach: wijs, professioneel en met veel onbevangenheid en respect voor jouw proces, zonder enig oordeel (Judith).

De workshop was erg fijn. De vragen waren soms best pittig, maar geven je wel inzicht in jezelf. Heel fijn dat alles er mocht zijn, en er was alle tijd om naar elkaars verhaal te luisteren. De huiselijke sfeer vond ik zelf ook erg prettig. Ik zou de workshop zeker aanraden (Patricia K).

Ik heb het als een hele fijne workshop ervaren en heb behoorlijk wat handvatten meegekregen om voor mezelf verder te kunnen. Het was een fijne, waardevolle dag, met veel praktische oefeningen. Eigenlijk kan ik iedereen deze workshop wel aanraden, zeker als vrouw zijn we van nature al wat meer geneigd om te zorgen voor een ander waarbij we onszelf weleens kunnen vergeten of op de laatste plek zetten om wat voor reden dan ook. Het is erg fijn om dan weer even terug bij jezelf te komen en je kracht te voelen (Ilse).

De workshop van Jojanneke is een aanrader. De workshop is heel open en fijn opgebouwd, de opdrachten en vragen tijdens de workshop zetten je aan tot denken en het werkt door tot ver na de workshop. Tijdens de workshop is er ruimte voor jouw eigen verhaal en de tips zijn direct toepasbaar (Patricia S).

Vragen

Heb je vragen? Schroom niet mij te mailen of bellen. Kan je niet op de genoemde data? Dan is het handig alvast je interesse voor een volgende keer door te geven. Lijkt het je fijn deze workshop te volgen samen met vriendinnen? Bij minimaal 2 deelnemers is het mogelijk een exclusieve workshop te plannen.

Ja, ik ben klaar voor zelfliefde en meld me aan >>