In de media

Op deze pagina vind je een overzicht van aandacht in de media en vermeldingen op externe websites. Heb je interesse in een samenwerking en/of bijdrage? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Hart & Ziel Coaching in de media

AD Haagse Courant

AD Haagse Courant interviewde mij over Coaching aan zee. De krant wilde onder andere weten waarom Sanne en ik dit initiatief gestart zijn. Je leest mijn verhaal in het artikel ‘Luisterend oor bieden op het Zuiderstrand’.  Het is goed om bij het lezen in het achterhoofd te houden dat de nuance van mijn antwoorden wat verloren is gegaan.

This is The Hague

This is The Hague is dé onafhankelijke gids voor Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. We zijn dan ook trots dat de Coaching aan zee wandelingen zijn opgenomen in de agenda! En terecht, want veel mensen ervaren onze wandelingen als een welkom uitje: even fijn uitwaaien op het strand met gelijkgestemden. Je vindt ons hier in de agenda.

Blogartikelen voor andere websites

Ik schrijf regelmatig blogartikelen voor andere websites:

Nieuwetijdskind Magazine
House of Awareness