Coaching aan zee

Lijkt het je fijn om op laagdrempelige wijze gecoacht te worden? Houd je ervan uit te waaien aan zee en al wandelend inzichten op te doen? En vind je het daarnaast waardevol om anderen een luisterend oor te bieden? Samen met vriendin Sanne Wurzer van Coaching met Sanne bied ik coaching aan zee aan: een nieuw concept waarbij je zowel gecoacht wordt als ervaart hoe het is om anderen ruimte te geven voor hun verhaal. We maken een wandeling van anderhalf uur in wisselende tweetallen. Je krijgt in ieder geval een keer coaching van mij of Sanne, daarnaast wandel je ook met andere deelnemers in de rol van luisteraar of verteller. Er zijn 3 of 4 gespreksrondes van 20 of 25 minuten.

Praktische informatie

  • Waar: we wandelen op het Noorderstrand en verzamelen bij de Pier te Scheveningen.
  • Wanneer: in onze webshop vind je een overzicht van de wandeldata. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Volg ons dan op Facebook.
  • Tijd: de wandelingen in de ochtend starten om 11.00 uur en eindigen om ongeveer 12.45 uur. De wandelingen in de avond (alleen in de zomer) starten om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 21.45 uur.
  • Kosten: 15 euro inclusief btw per wandeling. Je kan ook kiezen voor een 5-strippenkaart van 69 euro (ipv 75 euro).
  • Het is ook mogelijk een cadeaubon van Haagse Schatten bij ons te besteden.
  • ​Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

>> Al bekend met Coaching aan zee? Klik dan hier om direct een wandeling te boeken.

Wat kan je verwachten?

Je wordt in ieder geval één ronde door mij of Sanne gecoacht. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het voorkomen dat je door ons allebei een keer gecoacht wordt. Wij verzorgen voorafgaand aan de wandeling de indeling voor alle rondes. Daarnaast krijg je van te voren tips en trucs van ons die je ondersteunen bij de rondes waarin je een luisterende rol hebt. Welke vragen zijn bijvoorbeeld handig om te stellen? Hoe ga je om met een stilte? We mailen je van te voren een handig document dat je op weg helpt.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten allereerst dat je respectvol omgaat met de privacy van de andere deelnemers: alles wat besproken wordt, blijft vertrouwelijk. Daarnaast is het prettig als je het leuk vindt om er voor andere mensen te zijn, door open en niet-oordelend te luisteren en ruimte te geven aan wat leeft bij je gesprekspartner. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met coaching.

Deelnemers over coaching aan zee

Sanne & Jojanneke doen wat ze doen met hart en ziel, een en al luisterende oor en open hart. Ongedwongen wandelen en kletsen. De magische achtergrond van de zee en haar geluiden. Een fijn prijsje. Niet al te vroeg uit je bed hoeven. Je verhaal kwijt en een luisterende oor kunnen zijn…. Dit zijn de ingrediënten tot een fantastisch concept! Genoten en geleerd. Gewoon geweldig.

​Coaching aan zee is een geweldig initiatief om al wandelend je gedachtes te analyseren en te voelen waar de onbalans zit. Zeer aangename setting!

Voor het eerst meegedaan met Coaching aan zee, en wat een leuke ervaring! Ik had van te voren nooit gedacht dat ik beide rollen even leuk zou vinden. Zowel als coach als coachee erg veel opgestoken. Naast het praten over dingen waar je al langer mee rondloopt leer je in de rol van coach gesprekstechnieken zoals actief luisteren en de juiste vragen stellen. Dit is volgens mij een evenement geschikt voor een heel breed publiek, probeer het eens en deel je ervaring.

Coaching aan zee in de media

Aanmelden

Zin om mee te gaan? Je meldt je hier aan in de webshop. In de webshop kies je een datum  en klik je op ‘in winkelwagen’. Vervolgens ga je naar de kassa te gaan waar je kunt betalen met Ideal. Jouw deelname is bevestigd als je betaling is ontvangen. Je krijgt daarna een mail van ons met verdere informatie (kijk vooral even in je spam inbox als je geen mail hebt ontvangen). Het is mogelijk je aan te melden tot 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de wandeling. Mocht het weer te slecht zijn om de wandeling door te laten gaan dan krijg je de keuze om jouw betaling als tegoed te zien voor een volgende wandeling of het bedrag teruggestort te krijgen. Je krijgt dit dan uiterlijk de avond van te voren per e-mail of sms van ons te horen. Dit geldt ook in het geval we niet genoeg aanmeldingen hebben om de wandeling door te laten gaan.

Strippenkaart

Wil je vaker mee wandelen? Dan is de strippenkaart met tegoed voor 5 wandelingen (met korting) misschien wat voor jou. Je hoeft ons dan alleen maar een mailtje te sturen op het moment dat je een datum op het oog hebt. Via deze site kun je de beschikbaarheid van de verschillende data in de gaten houden.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Coaching aan zee? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.